Etsitkö itsellesi mielekästä opiskeltavaa ajankohtaisista teemoista?  Pohditko, miten saisit rytmitettyä opintojasi oma elämäntilanteesi huomioiden? Siinteleekö mielessäsi opintovapaa? Etsitkö koulutuksia tarkoituksenasi syventää osaamistasi? Kenties tavoitteenasi onkin hankkia uutta tietoa tai päivittää nykyistä, tai opiskella ihan muuten vain! 

Haluamme täällä Pulsessa antaa sinulle opiskeluideoita ja helpottaa opintojen valitsemista sointuviksi kokonaisuuksiksi.  

Asiantuntijuusreitit on suunniteltu tukemaan menestymistäsi toimialasta riippumatta. Tarjoamme monipuolisen valikoiman opintojaksoja, joiden avulla saat uusimman tiedon ja asiantuntijoiden opit käyttöösi. Teemoitetuille reiteille on koottu sisällöllisesti toisiaan tukevia opintoja.  

Asiantuntijuusreiteistä löydät ehdotuksen opintojaksojen suorittamisen aikatauluun. Valitse kaikki tai poimi joukosta juuri sinun osaamistasi parhaiten täydentävät vaihtoehdot! Mikä on sinun yksilöllinen reittisi asiantuntijuuteen? 

Tutustu ja ilmoittaudu koulutuksiin alla olevien linkkien kautta!

Yksilölliset asiantuntijuusreitit  

Vinkkejä, kun suunnittelet omaa reittiäsi

  • koulutukset on ajoitettu eri kuukausille siten, että niiden suoritusaika alkaa kyseisen kuukauden aikana
  • ilmoittautuminen lähes kaikkiin koulutuksiin on jo avoinna,
  • mutta nonstopina alkaviin koulutuksiin kannattaa ilmoittautua vasta siinä vaiheessa, kun on valmis aloittamaan kyseisen koulutuksen
  • muissa kuin nonstop-koulutuksissa on viimeinen ilmoittautumispäivä, joka on mainittu koulutuksen esittelytiedoissa
  • jos opiskelet työn ohella, sopiva määrä opintoja on n. 2–5 opintopistettä / kuukausi.

Tarvitsetko suunnitteluapua reittivalintoihin

  • Ole meihin yhteydessä, suunnitellaan yhdessä!
  • Katso yhteystietomme täältä.

Yksilöllinen asiantuntijuusreitti: Kehitä asiantuntijuuttasi matkailu-ja ravitsemisalalla

Matkailu- ja ravitsemisala on yksi nopeimmin kasvavista aloista. Alan jatkuva muutos edellyttää sopeutumista erilaisiin trendeihin ja asiakkaiden tarpeisiin. Yhä useammat matkailijat suosivat ekologisia ja kestäviä vaihtoehtoja sekä arvostavat sosiaalista hyvinvointia, ja etsivät ainutlaatuisia elämyksiä turvallisuutta unohtamatta. Yritysten käyttöönottamat digitaaliset ratkaisut tukevat laadukasta toimintaa ja digitaalisuuden laajempi hyödyntäminen tuo yrityksille uusia kasvumahdollisuuksia. (Tem 2023. Matkailun toimialaraportti.)

Muuttuva toimintaympäristö tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa asiantuntevia tekijöitä, kehittäjiä ja edelläkävijöitä. Osaamisen kehittäminen tuo uusia näkökulmia työhösi ja voi avata ovia kokonaan uudenlaisiin työtehtäviin.

Kehitä asiantuntijuuttasi matkailu-ja ravitsemisalalla -asiantuntijuusreitti on suunniteltu tukemaan uuden oppimista alalla vallitsevien trendien mukaisesti.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman opintojaksoja, joiden avulla saat uusimman tiedon ja asiantuntijoiden opit käyttöösi. Valitse kaikki tai poimi joukosta juuri sinun osaamistasi parhaiten tukevat vaihtoehdot!

Yhteydenotot reittiin liittyen: koulutuskoordinaattori Maria del Mar Marquez, maria.marquez(at)xamk.fi

Mikä on sinun yksilöllinen reittisi asiantuntijuuteen? Valitse kaikki tai poimi joukosta juuri sinun osaamistasi parhaiten täydentävät vaihtoehdot!

Tähdellä* merkatut opinnot alkavat nonstoppina. Voit siis ilmoittautua niihin vaikka heti ja aloittaa opinnot pian ilmoittautumisesi jälkeen. Tarkista myös nonstopeissa viimeinen ilmoittautumispäivä!

 

VUOSI 2024

TAMMIKUU

HELMIKUU

MAALISKUU

HUHTIKUU

TOUKOKUU

KESÄKUU

ELOKUU

SYYSKUU

LOKAKUU

MARRASKUU

Etsi lisää koulutuksia koulutuskalenterista

Koulutusten tiedot ja ilmoittautuminen

Koulutuskalenteriin

Courses in English

Look for courses in English and sign up in our English Training Calendar

Training Calendar

Tietoa opiskelukäytännöistä

Lue tarkemmin opiskelusta avoimessa ammattikorkeakoulussa

Lue lisää