Ajankohta: 23.9. – 10.11.2024
Koulutuspaikka: verkko-opinnot
Laajuus: 2 op
Paikkamäärä: 75
Kohderyhmä: Kaikki asiasta kiinnostuneet. Huomaathan kuitenkin, että koulutus on tarkoitettu henkilöille, joiden äidinkieli ei ole suomi.
Edeltävä osaaminen: Opiskelijalta edellytetään B1-tason suomen kielen taitoa. Opintojakso on tarkoitettu opiskelijalle suomen kielen taidon testaamiseen ja vahvistamiseen. (Eurooppalaisen viitekehyksen taitotaso B1 – B2. Lisää taitotasoista Opetushallituksen sivuilta: http://www02.oph.fi/ops/taitotasoasteikko.pdf.)
Opettaja: Xamkin lehtori

Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: Kaikki YAMK-tutkinnot
Opetussuunnitelmassa mainittu osaamisalue: Täydentävä osaaminen 
Ilmoittautuminen päättyy: 8.9.2024
Hinta: Maksuton

Avoimen AMK:n opinnoille voi ilmoittautua enintään 50 opintopisteen edestä / lukukausi. Yli 50 opintopisteen menevät ilmoittautumiset poistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! Xamkin tutkinto-opiskelijoiden ja polkulaisten ilmoittautuminen Pepissä tai Tuudossa.

Tavoitteet:
Opintojakson tavoitteena on auttaa opiskelijaa tunnistamaan kielitaitonsa taso ja kehittämiskohteet sekä lisätä hänen edellytyksiään saavuttaa taso B2, joka on tyypillinen vaatimus suomenkielisiin koulutusohjelmiin haettaessa.

Sisältö:
Opintojakso sisältää lukemisen, kirjoittamisen, kuuntelemisen sekä kieliopin ja sanaston itsenäistä harjoittelua. Opiskelet verkossa ja opiskelu etenee kuin peli. Pelaa ja opi suomea! Opintojaksolla opiskelu vaatii hyvää itsenäisen opiskelun taitoa.

Toteutus:
Opintojakso toteutetaan itsenäisesti verkko-opintoina Learn-verkko-oppimisalustalla. Opintojakso ei sisällä aikataulutettuja tapaamisia tai lähiopetusta. Opintojakso sisältää aikataulutettuja tehtäviä ja se etenee viikkotehtävien aikataulussa. Kaikki tehtävät on palautettava opintojakson loppuun mennessä.

2 op:n laajuinen opintojakso vastaa noin 54 tunnin opiskelijan työmäärää.

Opiskelumateriaali:
Learn-oppimisympäristöön koottu materiaali.

Arviointi:
Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää opintojakson oppimistehtävien suorittamisen.

Arviointiasteikko:
Hyväksytty/Hylätty

Lisätietoja ilmoittautumisesta: 
Xamk Pulse, avoinamk@xamk.fi, puh. 050 576 0037 / Ruut Kokki

Peruminen
Jos et kuitenkaan aloita opintoja, ilmoita meille siitä ajoissa, jotta saamme poistettua sinut opintojaksolta. Näin tietoihisi ei jää merkintää suorittamatta jääneestä koulutuksesta. Peruminen tulee tehdä osoitteeseen avoinamk@xamk.fi

Opintosuoritusrekisterin ote 
Lähetämme sinulle sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusrekisterin otteen sen jälkeen, kun olet suorittanut opintojakson ja saanut siitä arvosanan. Ote toimii dokumenttina, jos esimerkiksi haet hyväksilukuja opintoihisi jossain toisessa korkeakoulussa. Opintoja voidaan hyväksilukea myös Xamkissa, jos tulet meille tutkinto-opiskelijaksi. Katso lisää nettisivultamme Opiskelu Xamk Pulsessa – Xamk.  

Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.

 

Karvin logo

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.