Ajankohta: Opiskelija pääsee aloittamaan opinnot viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson arvioitu suoritusaika on kaksi (2) kuukautta.
Huomioithan, että lehtorit eivät anna ohjausta tai arvioi opintosuorituksia pääsääntöisesti 21.12.2024 – 12.1.2025 välisenä aikana.
Koulutuspaikka: Verkko-opinnot
Laajuus: 3 opintopistettä
Kohderyhmä: Kaikki asiasta kiinnostuneet
Itsenäisesti suoritettava opintojakso
Tutustu myös nonstoppina alkavaan Viinikouluun!
Ensisijainen tutkinto, johon hyväksiluetaan Xamkissa: kaikki AMK-tutkinnot Xamkissa
Opetussuunnitelmassa mainittu osaamisalue: Vapaasti valittavat opinnot
Ilmoittautuminen päättyy: 27.10.2024. Tässä nonstop-aloituksena alkavassa koulutuksessa opiskelija pääsee aloittamaan opinnot viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen.
Hinta: 15 €/op tai lukukausimaksu 175 €. Lisätietoja maksuista täällä.
Huomioithan, että ilmoittautuminen Xamk Pulsen opintoihin on sitova eikä opiskelupaikan maksuton peruminen ole mahdollista. Saatuasi opiskelupaikan sinulta laskutetaan tekemäsi valinnan mukaisesti joko opintojakson hinta tai lukukausimaksu, jota ei palauteta, vaikka keskeyttäisit opinnot.
Jos et kuitenkaan aloita opintoja, ilmoita meille siitä ajoissa, jotta saamme poistettua sinut opintojaksolta. Näin tietoihisi ei jää merkintää suorittamatta jääneestä koulutuksesta. Peruminen tulee tehdä osoitteeseen avoinamk@xamk.fi.
Avoimen AMK:n opinnoille voi ilmoittautua enintään 50 opintopisteen edestä / lukukausi. Yli 50 opintopisteen menevät ilmoittautumiset poistetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Mikäli olet valinnut lukukausimaksun 175 euroa, mutta valitsemiesi yksittäisten opintojaksojen yhteenlasketut maksut jäisivät alle 175 euron, erotusta ei palauteta.
HUOM! Xamkin tutkinto-opiskelijat eivät voi ilmoittautua Xamkin avoimen AMK:n opintoihin.
Tavoitteet:
- Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun.
- Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja.
- Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyylit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet.
- Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case-tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi.
Sisältö:
- Oluen raaka-aineet ja valmistus
- Oluttyylit ja oluiden ryhmittely
- Oluen tarjoilu
- Oluen aistinvarainen arviointi
- Oluen ja ruuan yhdistäminen
- Oluttrendit
Toteutus:
Verkko-opintojaksolla voi edetä omaan tahtiin itsenäisesti opiskelemalla materiaalia, osallistumalla verkkokeskusteluun, tekemällä tehtävät ja lopputestin. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja. On hyvä varata noin kuukausi tai pari opintojakson suorittamiseen.
3 op:n laajuinen opintojakso vastaa noin 81 tunnin opiskelijan työmäärää.
Opiskelumateriaali:
Opintojakson materiaali on pääosin Learnin opintojaksoalustalla.
Arviointi:
- Tenttien arviointi 0-5 (2 kpl)
- Vertaisarvioitu Case-tehtävä: hyväksytty/hylätty
- Arvosana muodostuu arvioitavien tenttien keskiarvona.
Arviointiasteikko: 1-5
Lisätietoja ilmoittautumisesta:
Xamk Pulse, avoinamk@xamk.fi, puh. 050 576 0037/Ruut Kokki
Opintosuoritusrekisterin ote
Lähetämme sinulle sähköisesti allekirjoitetun opintosuoritusrekisterin otteen sen jälkeen, kun olet suorittanut opintojakson ja saanut siitä arvosanan. Ote toimii dokumenttina, jos esimerkiksi haet hyväksilukuja opintoihisi jossain toisessa korkeakoulussa. Opintoja voidaan hyväksilukea myös Xamkissa, jos tulet meille tutkinto-opiskelijaksi. Katso lisää nettisivultamme Opiskelu Xamk Pulsessa – Xamk.
Tiedotamme koulutuksen toteutumisesta sähköpostitse. Jos viestiä ei ala kuulua, tarkasta myös roskapostit!
Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu on Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen (Karvi) laatuauditoima korkeakoulu.